KFC Moerkerke - Ploeg van 't StadShare/Save/Bookmark
 

03

Kalender resterende thuismatchen Fanion & Dames KFCM:
Zondag 8/3:
- Dames tegen Menen om 15u
- Fanion tegen Westende om 15u

Zaterdag 21/3:
- Fanion tegen Beernem om 17u
- Dames tegen Knokke om 19u

Paasmaandag 6/4:
- Dames tegen Zulte Waregem om 14u

Zondag 12/4:
- Dames tegen de Cerkelladies om 14u
- Fanion tegen Spermalie om 15u

0 reacties


Voeg reactie toe:

 
Naam:
 
Ben je een spambot (drieletterwoord): 
07

De voorbereiding naar volgend seizoen toe is volop aan de gang en daarbij gaat onze aandacht in eerste instantie naar de trainers.

Het bestuur van KFC Moerkerke kan met trots meedelen dat de nieuwe T1 voor volgend seizoen gekend is. Huidig T2 David Callant neemt volgend seizoen 2015-2016 over van Guido Blomme. Guido liet reeds enig tijd terug weten dat hij aan zijn laatste seizoen bij KFCM bezig was. De vereniging wenst Guido alvast te bedanken voor de vele succesvolle jaren bij KFCM. Het bestuur wenst hem nog mooie laatste maanden toe in Moerkerke maar alvast ook veel succes in zijn verdere trainerscarrière. Met David geven we een zeer gretige, ambitieuze en geschoolde trainer een welverdiende kans als T1. Hij kent de vereniging en de spelers goed en is duidelijk klaar voor een nieuwe uitdaging. We wensen hem veel succes toe!

De sportieve cel zal in samenspraak met David Callant een geschikte T2 aantrekken en Franky François zal zijn uitstekend werk als keepertrainer verderzetten. Ook voor onze damesploeg kijken we uit naar een nieuwe trainer zodat Sam Adam zich volledig kan toeleggen op de verdere uitbouw van onze succesvolle jeugdwerking.

0 reacties


Voeg reactie toe:

 
Naam:
 
Ben je een spambot (drieletterwoord): 
05

0 reacties


Voeg reactie toe:

 
Naam:
 
Ben je een spambot (drieletterwoord): 

Sponsors